Een STUKje bijdragen?

€0

Wat is STUK?

Studenten Toneelvereniging STUK is dé onafhankelijke toneelvereniging voor studenten in de stad Utrecht. We zijn er voor elke student met een liefde voor toneel, of je nou op het podium wil staan of liever achter de schermen. Ervaring is bij ons niet verplicht. Per jaar zetten we meerdere producties op de planken, waarbij we heel veel zelf regelen. Het toneelspelen natuurlijk, maar ook het produceren, voor een gedeelte het regisseren, het decor en de kostuums, licht en geluid, de promotie en nog veel meer! Naast toneel staat STUK ook voor gezelligheid, we hebben een boel commissies en er is iedere week wel iets te doen.

Het belang van theater voor studenten

Ten eerste verbindt STUK studenten uit Utrecht van verschillende onderwijsinstellingen en opleidingen. Alle studenten uit Utrecht zijn welkom bij STUK. Hierdoor ontstaat er een heel diverse vereniging, met een grote diversiteit aan producties. Bovendien is theater naast studeren een perfecte uitlaatklep, en vaak echt iets anders dan een studie. Dit betekent dat we met STUK écht uniek theater maken.

Waarom doneren en wat betekent uw donatie?

Theatermaken is ontzettend leuk, maar helaas ook ontzettend duur. We willen graag dat STUK toegankelijk is voor alle Utrechtse studenten. Deze laagdrempeligheid staat bij STUK centraal, maar de producties moeten natuurlijk wel bekostigd worden. Daarnaast wil STUK graag haar zichtbaarheid vergroten en een grotere plek innemen binnen de Utrechtse cultuursector. Hiervoor is het nodig dat STUK blijft uitbreiden en groeien, maar ook dat is niet gratis. Het geld dat je doneert gaat (na 35 cent aftrek door Mollie Payments) naar de vereniging. Bij besteding van de donaties gaat de prioriteit uit naar de producties. Je doneert dus direct aan het theater in Utrecht! Dus draag jij theater / de cultuursector in Utrecht een warm hart toe? Doneer dan vooral aan STV STUK!