Commissies

De ACT – Onze Activiteitencommissie

Hoi!

Wij zijn de Act, ofwel de activiteitencommissie van STV STUK. Wij houden ons bezig met zowel inhoudelijke activiteiten als gezelligheidsactiviteiten binnen STUK. Zo organiseren we bijvoorbeeld workshops en uitjes naar theatervoorstellingen, maar zijn we ook zeker niet vies van picknicks, kerstdiners en natuurlijk niet te vergeten: feestjes, feestjes en nog eens feestjes! Onze commissie bestaat uit 7 enthousiaste leden: Onze optimist Anna, die er elke keer weer voor zorgt dat onze leden net zo warm worden van de activiteiten als wij. Lot, die met haar behulpzaamheid altijd klaar staat om in te springen waar het nodig is. Inge 1, die met haar creatieve ideeën altijd weet activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Eline, die met haar natuurlijke charisma en goede humeur de Act naar buiten toe weet te vertegenwoordigen. Dan hebben we onze Joost, die er met zijn ijzersterke rekenskills voor zorgt dat wij als commissie niet te veel, maar natuurlijk ook niet te weinig geld verbrassen. En,  last but not least, onze bestuurscoördinator Sam, die ervoor zorgt dat als wij het allemaal even niet meer weten, we toch weer in de goede richting worden gestuurd. Tja, je snapt wel, met zo’n commissie, heb je het als voorzitter toch ook maar makkelijk.

Liefs,

Inge 2

Voorzitter Act 

De BIJco – Onze Borrelcommissie

Gezocht: STUKker met enthousiaste ideeën, enige passie voor alcohol, en talent in ordinair ouwehoeren.

Om de week komen de leden van STUK samen voor de borrel in Parnassos. Dit is een moment om bij te kletsen, nieuwe mensen te leren kennen en zo nu en dan eens flink te escaleren. Soms is dit in thema, waarbij zowel de bar als de leden uitgedekt zijn in hun beste Halloween-, Valentijns- of Kerstkleren. Daarbij kan men een gok wagen op ons befaamde borrelrad, waarbij je ofwel flink in de prijzen kan vallen of flink veel adtjes moet trekken.

Als borrelcommissie de BIJco zijn wij verantwoordelijk voor het organiseren van al deze gezelligheid. Zoek jij meer bij STUK dan het spelen in voorstellingen en spreekt bovenstaande beschrijving tot je ziel, dan voel je je waarschijnlijk helemaal thuis bij ons in de BIJco.

XOXO de BIJco 

~ It do bee like that sometimes🐝

P.S. Is onze vibe nou helemaal jouw en/of heb je behoefte aan meer info, stuur een berichtje naar ons mailadres bijco@stvstuk.nl of kom ons persoonlijk stalken op de borrel!

De STUK Makers- Onze Decorcommissie

Hoi hoi! 

Wij van de decorcommissie hebben nooit handen te veel, er zijn nooit ideeen te gek en enthousiasme is nooit een zonde.

Sta jij liever achter de schermen? Of heb je tot noch toe altijd op het toneel gestaan en wil je eens wat anders? Of wil je gewoon graag iets bijdragen aan stuk? In alle gevallen ben je van harte welkom bij de decorcommissie! Voor elk stuk helpen wij dus met het decor. Soms zoeken we hiervoor talloze kringloopwinkels (kuch vooral de action kuch) af naar decor dat bruikbaar is, maar soms brengen we ook een bezoekje aan een bouwmarkt om zo zelf wat in elkaar te timmeren. Daarnaast helpen we natuurlijk met het op locatie brengen, dus kan je ooit niet naar een voorstelling toe, kan je op deze manier bij de generale komen kijken!

Lijkt dit je nou helemaal te gek gaaf, meld je dan aan voor de decorcom! Maak je geen zorgen over dat je denkt niks te kunnen, wij zijn ook allemaal amateurs die doen alsof we weten waar we het over hebben.

Meld je aan bij: productie@stvstuk.nl

Groetjes van de STUKmakers!

Studenten Toneelvereniging STUK – Alle rechten voorbehouden